Een ruim chalet, gezellige ingericht, keuken met ruim voldoende servies en pannen, grote koelkast en 4 lades in de diepvries. Schoon en netjes. Veel kastruimte in slaapkamer en inpandige bergruimte waar ook een wasmachine staat. Mooie badkamer, ruim en schoon. Halletje met kapstok en genoeg plek voor alle schoenen. Het was een weekend met sneeuw, maar alle ruimtes zijn goed warm te houden. Bedden slapen goed, zeker na een buitenactiviteit.

Direct buiten camping ligt het kanaal met een trekpontje om over te steken. 10 minuten door een paadje lopen en dan kun je vissen bij Wild, ook in de winter. Alles wat je vangt mag je mee nemen, maar je kunt ook schoongemaakte vis kopen. Hengels en toebehoren allemaal te huur. Het was een leuke middag uit.

Met de fiets of auto ben je snel bij een 12e eeuws klooster het Stift in Weerselo en bij een supermarkt. De harde koude wind en sneeuw hebben ons van een bezoek aan Ootmarsum afgehouden, ook het Springendal en ’t Lutterzand zijn prachtige natuurgebieden om te verkennen, voor een volgende keer. Chalet is echt een aanrader om er even lekker uit te zijn.